Go Ahead Eagles neemt De Kogel over van FC Utrecht

Reacties

Leon de Kogel vervolgt zijn loopbaan bij Go Ahead Eagles. De 23-jarige spits komt over van FC Utrecht en tekent een tweejarige verbintenis in Deventer.

Go Ahead Eagles neemt De Kogel over van FC Utrecht

De aanvaller begon twee weken geleden al aan een stage bij Go Ahead en houdt een contract over aan zijn korte periode bij de Jupiler League-club. De voormalige jeugdinternational doorliep de opleiding van FC Utrecht en kwam tot 46 officiële optredens voor de club uit de Domstad. Het voorbije seizoen speelde De Kogel op uitleenbasis voor Almere City FC.  

De aanvaller is erg tevreden met de overstap naar een club die bij hem past. 'Het is een echte volksclub, wat ik natuurlijk ook gewend ben bij FC Utrecht. Dat pas heel erg bij mij. Ik ben een jongen die alles geeft. Natuurlijk heb ik ook inlichtingen ingewonnen bij de jongens die ik al kende vanuit Utrecht: Randy Wolters, Kenny Teijsse, Erik Cummins en Bart Vriends', aldus De Kogel op de website van zijn nieuwe werkgever.

Go Ahead haalt met de balvaste De Kogel de gewenste versterking voor de aanvalslinie in huis. 'Na de proefperiode zijn we de besprekingen meteen begonnen. Het heeft iets langer geduurd, omdat we natuurlijk met drie punten te maken hadden: wij, Leon en Utrecht', legt Adrie Steenbergen, raad van commissarissen-lid Technische Zaken, uit.  

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.