Go Ahead denkt aan Room en Van der Hart

Reacties

Go Ahead Eagles hoopt op korte termijn een doelman aan zijn selectie toe te voegen. Vorig seizoen lukte het de club pas kort voor de eerste wedstrijd een keeper te strikken in de persoon van Eloy Room, maar deze jaargang willen de Deventenaren eerder toeslaan.

Go Ahead denkt aan Room en Van der Hart

Room (foto) is wederom in beeld voor de keepersvacature bij Go Ahead. De doelman keerde halverwege vorig seizoen met frisse tegenzin terug naar Vitesse, waar hij de afgelopen maanden op de bank zat. Het komende seizoen wil Room hoe dan ook aan spelen toekomen.

Een andere kandidaat voor de positie onder de lat is Mickey van der Hart (19) van Ajax. Hij keepte het afgelopen seizoen 27 wedstrijden namens Jong Ajax in de Jupiler League en is tevens international van Jong Oranje. Naast Room en Van der Hart heeft Go Ahead ook nog twee andere doelmannen op de korrel.

In de tweede helft van afgelopen seizoen stond Stephan Andersen onder de lat bij Go Ahead. De international kon langer blijven, maar koos voor een rentree naar zijn vaderland. Hij tekende onlangs een contract bij FC Kopenhagen.

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.