Gewilde Lombaerts wordt 'mission impossible' voor PSV

Reacties

PSV lijkt af te haken in de race om de handtekening van Nicolas Lombaerts. Technisch manager Marcel Brands acht de komst van de Belgische international onder de huidige omstandigheden klein.

Gewilde Lombaerts wordt 'mission impossible' voor PSV

Lombaerts (31) heeft nog een doorlopend contract met Zenit Sint-Petersburg, maar sprak zelf de wens uit zijn carrière dichter bij huis te willen voortzetten. Omdat er veel interesse is in de verdediger, wordt de prijs flink opgedreven. 'Ik hoor nu bedragen van vele miljoenen. Die kunnen wij met PSV niet betalen', spreekt Brands klare taal in gesprek met Voetbal International. 'Lombaerts wordt zo een mission impossible.'

PSV leek met Lombaerts een betaalbaar en ervaren alternatief te hebben voor Jeffrey Bruma, die naar VfL Wolfsburg vertrekt. De Eindhovenaren zijn echter niet van plan om diep in de buidel te tasten voor een dertiger. Bovendien heeft Brands ook vertrouwen in de ontwikkeling van Nicolas Isimat-Mirin (24), die bij het uitblijven van Lombaerts' komst wordt gezien als logische vervanger van Bruma centraal achterin.

Ajax toonde eveneens interesse in Lombaerts, die nog tot medio 2018 onder contract staat bij zijn Russische werkgever.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.