Gewilde Griezmann zweert trouw aan Atlético Madrid

Reacties

Antoine Griezmann verdedigt ook volgend seizoen de clubkleuren van Atlético Madrid. De aanvaller wordt al maanden in verband gebracht met een transfer, maar die zal er niet komen.

Gewilde Griezmann zweert trouw aan Atlético Madrid

Bayern München, Barcelona, Paris Saint-Germain en de gehele Engelse top zouden Griezmann maar wat graag aan de selectie toevoegen, maar de Franse international wil Atlético Madrid helemaal niet verlaten. Sterker nog, de dribbelaar staat op het punt zijn contract te verlengen bij de Champions League-finalist.

'Ik heb altijd al gezegd dat Atlético bij de vijf beste ploegen van Europa hoort en nu blijkt zelfs dat we bij de beste twee horen. Hopelijk tonen we in de finale van de Champions League aan de allerbeste te zijn', aldus Griezmann tegenover AS. 'Atlético heeft me een aanbieding gedaan om te verlengen en ik wil blijven. Ik wil dat alles getekend is voor de start van het EK, zodat ik me volledig op dat toernooi kan focussen.'

Atlético nam de 25-jarige Griezmann in de zomer van 2014 voor een bedrag van dertig miljoen euro van Real Sociedad. De linkspoot groeide vrijwel direct uit tot één van de smaakmakers in Madrid. Dit seizoen was hij goed voor 22 doelpunten in de Primera División.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.