Gewilde Fischer laat Excelsior even wachten

Reacties

Sander Fischer gaat voorlopig niet in op de wens van Excelsior om te praten over contractverlenging. 'Ik zeg niet dat ik weg wil, maar ik wil wel kijken wat er voor mij mogelijk is', aldus de verdediger.

Gewilde Fischer laat Excelsior even wachten

Excelsior wilde nu al met de 26-jarige Fischer gaan praten. Het contract van de in Rhoon geboren verdediger loopt na deze jaargang af. 'Ik vind het nu te vroeg. We gaan na de winterstop rond de tafel', vervolgt hij tegen Voetbal International. Voor Fischer bestaat belangstelling van clubs uit binnen- en buitenland.

'Natuurlijk is dat een mooi compliment. Nu ik in de Eredivisie speel ben, ik meer in de picture. Als je het als verdediger namelijk goed doet op dit niveau, neutraliseer je grotere namen dan in de Eerste Divisie. Dat valt op', gaat Fischer, die bezig is aan zijn derde seizoen in Kralingen, verder.

'Ik ben ontzettend happy bij Excelsior en vind het lekker dat ik weer in de regio woon waar ik vandaan kom, maar ik ben sportman en wil kijken waar mijn plafond ligt. Dat betekent niet dat ik vertrek bij deze club, want we gaan zeker nog rond de tafel, maar ik ben daar gewoon heel eerlijk over', sluit de ex-speler van NAC Breda, SC Cambuur, FC Emmen en AGOVV Apeldoorn af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.