Gewilde Finnbogason lijkt op weg naar Werder Bremen

Werder Bremen lijkt de beste papieren te hebben om Alfred Finnbogason (24) aan te trekken. De IJslandse spits van SC Heerenveen staat in de belangstelling van clubs uit Rusland, Engeland en Duitsland. Onlangs gaf de aanvaller aan dat zijn voorkeur uitgaat naar de Bundesliga.

Gewilde Finnbogason lijkt op weg naar Werder Bremen

Finnbogason heeft nog een contract tot medio 2015. De aanvaller kwam vorige zomer over van het Zweedse Helsingborgs IF, dat hem had gehuurd van SC Lokeren. In de Belgische Eerste Klasse maakte de aanvaller in 22 competitieduels slechts vier treffers.

Na een succesvolle periode in Zweden scoorde de IJslander ook bij SC Heerenveen weer. Met 24 doelpunten in competitieverband eindigde Finnbogason achter Wilfried Bony en Graziano Pellè als derde op de topscorerslijst van de Eredivisie.

Technisch directeur Thomas Eichin bevestigde woensdag in Duitse media dat Werder Bremen Finnbogason op de voet volgt, maar stelt wel dat zijn komst nog heel wat voeten in de aarde zal hebben. 'Alfred is een heel, heel interessante speler, maar hij heeft wel nog een doorlopend contract.' (Freek Jansen)

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen