Geschuif met bekerduel kost Roda JC geld: 'We zijn genaaid'

Reacties

In tegenstelling tot PSV en Feyenoord is Roda JC Kerkrade absoluut niet gelukkig met de nieuwe datum voor de Eredivisie-topper in Eindhoven. Hierdoor is de bekerwedstrijd tussen de Limburgers en PSV verzet naar 2015.

Geschuif met bekerduel kost Roda JC geld: 'We zijn genaaid'

'Je zou kunnen zeggen dat we ons genaaid voelen', laat een woordvoerder van de Limburgers weten aan BNR Nieuwsradio.

PSV - Feyenoord stond voor afgelopen zondag 16.45 uur op de kalender, maar moest worden uitgesteld omdat PSV vrijdag het restant van het Europa League-duel met Estoril (3-3) diende te spelen. De KNVB plande de wedstrijd in eerste instantie in voor afgelopen dinsdagavond, maar had daarbij buiten de Nederlandse Spoorwegen gerekend.

Daarop werd opnieuw een andere datum gevonden: woensdag 17 december. Uitgerekend op die dag stond het bekerduel tussen Roda JC en PSV op de rol. Die wedstrijd is door de KNVB verplaatst naar dinsdag 20 januari. Dit tot grote ergernis van Roda JC. De huidige nummer twee van de Jupiler League verzette zich al eerder tegen de verplaatsing van de bekerwedstrijd en liet weten dat het een vergoeding wilde hebben als het duel toch verzet zou worden.

Van een compensatieregeling is echter nog geen sprake. Er zouden al tweehonderd gasten een arrangement gereserveerd hebben voor het bekerduel van woensdag 17 december en het is nog maar de vraag of zij op dinsdag 20 januari terugkomen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.