Gerrard: 'Wij verdienen niet meer dan uitschakeling'

Reacties

Steven Gerrard stak na afloop van het duel met FC Basel (1-1) hand in eigen boezem. Volgens de aanvoerder van Liverpool is de uitschakeling in de Champions League volkomen terecht.

Gerrard: 'Wij verdienen niet meer dan uitschakeling'

'Je gaat door op basis van zes wedstrijden en wij waren gewoon niet goed genoeg', liet Gerrard weten tegenover ITV. 'Ik denk ook niet dat wij meer verdienen. We zijn niet alleen uitgeschakeld vanwege de prestatie van vandaag.'

'In Basel was het al niet goed van onze kant. En dat was vandaag in de eerste helft ook het geval', blikte de captain terug. The Reds leken lange tijd kansloos ten onder te gaan, maar de rake vrije trap van Gerrard zorgde voor een spannende slotfase. Zijn honderdste doelpunt namens Liverpool op Anfield.

'Ik wist ook na mijn treffer dat het erg moeilijk zou gaan worden, maar we kregen wel weer hoop', aldus Gerrard, die ook nog even reageerde op de rode kaart die Lazar Markovic ontving van scheidsrechter Björn Kuipers. 'Ik heb de overtreding niet gezien, maar ik hoorde dat het zwaar bestraft was. En het maakte het gelijk een stuk lastiger om Basel te verslaan.'

Doelpunten
Uiteindelijk werd de magere productie van vijf treffers in de groepsfase de club fataal. 'We hebben onze eerste spits Daniel Sturridge nodig. Maar we hebben ook Mario Balotelli hard nodig om meer doelpunten te maken. Daarmee wil ik de andere spitsen niet tekortdoen, want Rickie Lambert heeft tegen Basel gevochten voor wat hij waard is', zei Gerrard tot slot.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.