Gerrard 'in shock' na ontsnapping van Liverpool

Reacties

Liverpool keerde dan wel met drie punten terug van het bezoek aan Queens Park Rangers, maar de manier waarop was voor alle partijen ongelooflijk.

Gerrard 'in shock' na ontsnapping van Liverpool

'Ik ben nog steeds in shock', zei Liverpool-aanvoerder Steven Gerrard (op foto in armen gesprongen door Raheem Sterling) tegen Sky Sports na de 3-2 zege op Loftus Road. 'We waren heel, heel erg gelukkig. We mogen zeker niet klagen dat we hier nog met iets zijn weggekomen.'

Zijn ploeg zegevierde na een bizarre slotfase, waarin Queens Park Rangers tot twee toe gelijk maakte maar uiteindelijk door een eigen doelpunt van Steven Caulker met lege handen achterbleef. Voeg daarbij dat Liverpool bij de openingstreffer ook op voorsprong kwam door een eigen goal, dit keer van Richard Dunne, en de frustratie bij QPR is verklaard.

'Niemand hoeft mij te vertellen dat Liverpool fortuinlijk was. We hebben deze nederlaag absoluut niet verdiend. We speelden fantastisch', zei QPR-manager Harry Redknapp, die echter zijn ploeg naïviteit verweet.

'We kregen een vrije trap diep in blessuretijd', keek hij terug op een cruciale spelhervatting met Leroy Fer achter de bal. 'Toen hij die ging nemen, schreeuwde ik dat mensen terug moesten.' Het bleek tegen dovemansoren gericht, want Fer pompte de bal in het drukke strafschopgebied, waarna Liverpool in de tegenaanval toesloeg (2-3).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.