Georganiseerd knokken in Rusland, Valencia mist trein

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Georganiseerd knokken in Rusland, Valencia mist trein

Valencia verloor zondag vrij kansloos van Atlético Madrid (3-0). De kater werd alleen maar groter voor de spelers en staf toen bleek dat ze de trein terug hadden gemist en de bus moesten nemen. Gelukkig is Ronald Koeman inmiddels niet meer werkzaam bij Los Che...

Antoine Griezmann opende zondag de score voor Atlético en was daarna al snel met zijn gedachten ergens anders. De Franse vedette liet de hele wereld meegenieten met zijn bijzondere felicitatie aan zijn vriendin.

• De Russische politicus Igor Lebedev heeft een heel bijzonder idee: hij wil van hooliganisme een sport maken. Lebedev heeft in een voorstel regels opgesteld voor de sport, die hij 'draka' noemt. Daarbij nemen twintig ongewapende hooligans aan elke zijde het op tegen elkaar in een georganiseerd potje knokken. 'Rusland zou een pionier zijn in een nieuwe sport', zegt hij in het voorstel…

Jan Vertonghen stond de pers zondag uitgebreid te woord na afloop van het duel tussen Tottenham Hotspur en Everton (3-2)…

Samuel Armenteros is nogal gesteld op zijn voetbalschoenen. Reden voor de spits van Heracles Almelo om scheidsrechter Pol van Boekel 'na te trappen'.

'Dit seizoen krijg ik eigenlijk geen eerlijke kans. Dat is een keuze van de club. De club wil van me af om te bezuinigen. Het feit dat ik hier zit op een wedstrijddag: dat is dodelijk.'
Hedwiges Maduro denkt dat FC Groningen-trainer Ernest Faber hem niet op mag stellen van de directie. Dat liet de ervaren middenvelder, die dit seizoen wegkwijnt op de tribune, weten in het programma De Tafel van Kees. Zo kreeg Maduro tien dagen voor de uitzending al toestemming van Groningen om naar de studio af te reizen. 'Dan weet je dat als ik tien ballen in de kruising schiet, ik nog steeds niet geselecteerd word.'

'Absolute onzin. De trainer bepaalt de opstelling.'
• De uitspraken van Maduro deden dusdanig veel stof opwaaien dat algemeen directeur Hans Nijland tegenover RTV Noord besloot te reageren. Volgens hem moet Maduro de reden van zijn gebrek aan speeltijd bij zichzelf zoeken.

• Youtuber Milan Dekkers heeft zich weinig populair gemaakt in Rotterdam. Hij besloot in te breken in De Kuip en voorzag het standbeeld van clubicoon Coen Moulijn van een PSV-shirt. Feyenoord kan er absoluut niet om lachen. 'Het begint wel echt vervelend te worden en ook buitengewoon weinig origineel. We zullen na het weekend aangifte doen', laat een woordvoerder van de club - die al vaker slachtoffer was van dergelijke 'ludieke' acties - weten aan het AD.

'Ik wil graag terug. Newcastle United is een mooie club, zeker als ze in de Premier League spelen. Ik hoop dat ik daar kansen ga krijgen. Hopelijk kan ik daar in de voorbereiding op het nieuwe seizoen weer een beetje opnieuw beginnen.'
Siem de Jong ziet niets in een definitieve overstap naar PSV. De middenvelder speelt dit seizoen op huurbasis in Eindhoven, maar kijkt ernaar uit om terug te keren bij Newcastle United, vertelt hij aan NU.nl.

• Deze fan van Crystal Palace was zo zenuwachtig voor de uitwedstrijd tegen West Bromwich Albion dat hij besloot om even af te koelen. De zenuwen waren achteraf gezien overigens niet nodig geweest, want Palace won met 0-2.

• Dat spellen als FIFA steeds populairder worden, is ook te zien aan de manier waarop spelers hun doelpunten vieren. Wat te denken van de spelers van San José Earthquakes, die een heel toneelstuk opvoerden na een treffer.

• Over juichen gesproken: ook de manager van Swansea City is er bijzonder bedreven in. Paul Clement kon zich niet meer inhouden na het winnende doelpunt tegen Burnley, dat pas viel in de extra tijd.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.