Gefrustreerde Koeman snapt niets van kwakkelend Everton

Reacties

Ronald Koeman baalt van het nieuwe puntenverlies van Everton op bezoek bij Watford (3-2). 'We maakten domme fouten en de communicatie was slecht', aldus de manager van The Toffees.

Gefrustreerde Koeman snapt niets van kwakkelend Everton

Everton boekte in de afgelopen vijf speelronden in de Premier League geen enkele zege, terwijl de club slechts één van de laatste tien competitieduels in winst omzette. Van de vorm uit de uitstekende seizoenstart is nog maar bijzonder weinig over. Op bezoek bij Watford ging het weer mis, ondanks een vroege voorsprong voor Everton.

'De start was goed', zag Koeman. 'We waren dominant en maken een doelpunt, maar toen begonnen de problemen. We konden niet onze gebruikelijke controle opbrengen, we maakten domme fouten en de communicatie was slecht. 1-0 voorkomen zou vertrouwen moeten geven, maar in plaats daarvan lopen we achteruit en geven we de tegenstander het geloof. Als we achter komen, kunnen we ineens wel goed spelen, maar waarom doen we dat niet eerder in de wedstrijd?', vroeg de manager zich hardop af op de clubsite.

Amrabat
Nordin Amrabat was met een assist belangrijk voor Watford, dat door de zege op Everton gestegen is naar een knappe zevende plaats. 'De manager heeft ons goed voorbereid. Het was een hele belangrijke overwinning voor ons. Het is pas ons tweede seizoen in de Premier League en we staan zevende', glunderde de voormalig speler van onder meer VVV-Venlo en PSV op de Watford-site.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.