Geen mededogen Robben met Hollandse HSV-delegatie

Reacties

Rafael van der Vaart en trainer Bert van Marwijk hoeven woensdag niet te rekenen op mededogen van Arjen Robben, die concentratie verlangt bij Bayern München voor het bezoek aan Hamburg.

Geen mededogen Robben met Hollandse HSV-delegatie

Terwijl de sportieve crisis bij Hamburger SV ook buiten het veld tot enorme onrust heeft geleid, werkt Bayern München in alle rust toe naar de DFB Pokal-kwartfinale woensdag in Hamburg. Het is de start van vijf Engelse weken, met acht duels op het programma.

'Eindelijk zijn de knock-outweken er', zegt verdediger Jérôme Boateng op de Bayern-website over de periode, waarin onder meer de kwartfinale van de Champions League en de halve eindstrijd van de strijd om de Duitse beker op het spel staan.  

Woensdag wacht de eerste en ogenschijnlijk makkelijke opgave aangezien de tegenstander Hamburger SV aangeslagen is door beroerde prestaties en strubbelingen op bestuurlijk vlak.

Maar hoewel Bayern record na record boekt en al 45 Bundesliga-duels op rij ongeslagen is en HSV er juist zes op rij heeft verloren, waakt aanvaller Thomas Müller voor onderschatting. 'In de kwartfinale zijn er zeker makkelijkere opgaves dan HSV-uit. Het stadion kan koken, maar we laten ons daardoor niet beïnvloeden.'

Arjen Robben, die zaterdag tegen 1. FC Nürnberg zijn rentree in de basis vierde, verlangt dat het bekerduel niet te licht wordt opgevat. 'We moeten ons volledig concentreren. Dan zullen we ook niet verliezen in Hamburg', aldus de Oranje-international.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.