Gebrek aan goals kost Dost basisplaats bij Wolfsburg

Reacties

De hoogtijdagen van Bas Dost bij VfL Wolfsburg lijken alweer voorbij. Zelfs nu de Duitsers met Kevin De Bruyne en André Schürrle twee sleutelspelers missen, moet de 25-jarige spits plaatsnemen in de dug-out. Nicklas Bendtner krijgt in de kwartfinale van de Europa League tegen Napoli de voorkeur.

Gebrek aan goals kost Dost basisplaats bij Wolfsburg

Dost begon afgelopen zondag tegen Schalke 04 (1-1) ook al op de bank, toen ten faveure van de nu geblesseerde Schürrle. In de Europa League-duels met Internazionale moest de tweevoudige Oranje-international twee keer voortijdig plaatsmaken voor Bendtner. De Deen krijgt nu dus een basisplaats krijgt in Napels, waar Wolfsburg een 4-1 achterstand moet goedmaken.

Dat trainer Dieter Hecking niet voor Dost kiest, is gezien diens productie van de laatste weken niet eens zo verwonderlijk. De man die in de eerste weken na de winterstop veelvuldig met scherp schoot, staat inmiddels al 787 minuten droog. Bendtner scoorde daarentegen in de EL-duels met Inter en Napoli en maakte vorige maand ook nog een hattrick voor Denemarken.

De opstelling van VfL Wolfsburg: Benaglio; Träsch, Naldo, Klose, Rodriguez; Luiz Gustavo, Guilavogui; Caligiuri, Arnold, Perisic; Bendtner.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.