Galatasaray ontsnapt aan weer een blamage in bekertoernooi

Reacties

Galatasaray heeft na twee keer puntenverlies voor het eerst gewonnen in de tweede ronde van het Turkse bekertoernooi. De ploeg van trainer Jan Olde Riekerink nam pas in de extra tijd afstand van Tuzlaspor: 2-1.

Galatasaray ontsnapt aan weer een blamage in bekertoernooi

Turkse ploegen treden in de tweede ronde van het bekertoernooi in een groepsfase aan. Galatasaray speelde eerder al gelijk tegen Erzincanspor en Elazigspor. Ook woensdagavond ging het niet makkelijk. Met Nigel de Jong in de basis en Wesley Sneijder op de bank kon de thuisploeg de ban maar niet breken.

Olde Riekerink liet Sneijder in de 65ste minuut invallen, waarna drie minuten later de openingstreffer van Sabri Sarioglu volgde. De rechtsbuiten schoot ietwat fortuinlijk raak in de verre hoek. Tuzlaspor, dat uitkomt op het derde niveau, kwam echter met een antwoord. Ozan Papaker zorgde een kwartier voor tijd voor de 1-1.

Galatasaray zette aan voor een slotoffensief en dat resulteerde in de beslissende treffer van Josué, die een strafschop benutte. Galatasaray is met vijf punten de nieuwe nummer twee in Groep E, Tuzlaspor blijft met zes punten de koploper.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.