Istanbul Basaksehir ziet ook Galatasaray punten verspelen

Galatasaray is er niet in geslaagd te winnen op bezoek bij Osmanlispor FK. De ploeg van trainer Jan Olde Riekerink bleef steken op een gelijkspel: 2-2.

Nigel de Jong en Wesley Sneijder hadden een basisplaats bij Galatasaray, terwijl Adam Maher aan de kant van de thuisclub pas in de extra speeltijd als invaller zijn opwachting maakte. Yasin Öztekin bezorgde de bezoekers een bliksemstart, want al na drie minuten zorgde hij voor 0-1. Negen minuten voor rust trok Pierre Webó de stand gelijk met een kopbal.

In de 86ste minuut leek diezelfde Webó Osmanlispor de overwinning te bezorgen, maar Semih Kaya bepaalde niet veel later de eindstand op 2-2. Istanbul Basaksehir is daardoor de winnaar van het weekend. De Turkse koploper won zaterdag zelf van Trabzonspor en zag nummer twee Besiktas onderuitgaan bij Kasimpasa, terwijl Galatasaray door het gelijkspel vijf punten achterstand houdt.