Fulham ziet in Heitinga vervanger van vertrokken Hughes

Reacties

Fulham heeft zich in het rijtje belangstellenden voor John Heitinga geschaard. De club van manager René Meulensteen ziet in de verdediger van Everton de ideale vervanger van Aaron Hughes.

Fulham ziet in Heitinga vervanger van vertrokken Hughes

Hughes maakt zelf de overstap naar stadgenoot Queens Park Rangers, waardoor bij Fulham ruimte vrijkomt voor Heitinga. In West-Londen zou Heitinga worden herenigd met Maarten Stekelenburg, de doelman met wie hij bij Ajax samenspeelde.

Heitinga, die niet in de plannen van Everton-trainer Roberto Martínez voorkomt, leek onlangs nog op weg naar Galatasaray. Maar trainer Roberto Mancini zette de Nederlander in de wachtkamer omdat hij andere opties voorrang gaf.

Dat was extra zuur voor de 87-voudige Oranje-international, aangezien hij het eveneens geïnteresseerde AS Roma al heeft afgezegd. Eerder wees hij de toenadering van West Ham United van de hand.

Heitinga wil Everton graag verlaten om elders meer speeltijd te krijgen en zo in beeld te komen voor de WK-selectie van bondscoach Louis van Gaal. Ook Valencia zou de verdediger op de voet volgen. Overigens is de transfermarkt in Turkije nog open tot 3 februari.

Fulham staat ook op het punt Lewis Holtby over te nemen van Tottenham Hotspur. De middenvelder heeft al meegetraind bij Fulham.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.