Fraser waant zich nog niet veilig: 'Kan alle kanten op'

Reacties

ADO Den Haag staat negen punten boven de degradatieplaatsen, maar trainer Henk Fraser rekent zich nog niet rijk. 'Het staat heel dicht op elkaar', aldus de trainer, die met ADO zondag aantreedt tegen NEC (aftrap 14.30).

Fraser waant zich nog niet veilig: 'Kan alle kanten op'

Het uitduel met de Nijmegenaren ging in oktober nog met 4-1 verloren, maar sindsdien kreeg ADO alleen in de 3-1 zeperd tegen De Graafschap meer dan twee doelpunten tegen in een duel. 'We hebben geleerd van die wedstrijd', vertelt Fraser aan ADO Den Haag TV. In De Goffert kwam ADO al na een minuut op achterstand door een eigen doelpunt van Aaron Meijers. De Hagenaren kwamen nog op gelijke hoogte, maar daarna ging het mis. 'Toen de 2-1 viel stortte het bij ons behoorlijk in elkaar', blikt Fraser terug. Die 2-1 kwam na een fraaie omhaal op naam van Christian Santos. De topscorer van NEC is er vanwege een schorsing zondag niet bij, een meevaller dus voor Fraser. 'Los van dat ze hem heus wel kunnen vervangen, is het wel een goede speler gebleken die uitstekende goals maakt, ook tegen ons. Hij is dus wel van toegevoegde waarde voor NEC.'

ADO staat op een knappe tiende plaats met negen punten boven de degradatieplaatsen. 'We hebben behoorlijk gevochten om op de plek te komen waar we nu staan. Het staat heel dicht bij elkaar, dus wat dat betreft kan het nog steeds alle kanten op', doelt Fraser op de gedeelde positie met achtervolgers FC Groningen, FC Twente en SC Heerenveen, die net als ADO op 34 punten staan.

'We hebben er keihard voor gewerkt en dat gaat wel wat sporen achterlaten, dus we hebben wel wat pijntjes, maar daar moeten we mee om kunnen gaan', vertelt de trainer, die Mathias Gehrt (hamstringblessure) en Vito Wormgoor (knie) moet missen tegen NEC. Bij winst zondag nadert ADO nummer acht NEC tot op drie punten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.