Fraser op zijn hoede voor Superboeren: 'Wij weten wel beter'

Reacties

ADO Den Haag-trainer Henk Fraser is op zijn hoede voor De Graafschap. De Superboeren bezetten dan weliswaar de onderste positie op de ranglijst, maar de hoofdcoach van de Hagenaars verwacht 'geen walk-over'. 'Wij weten waar De Graafschap toe in staat is, zeker in een thuiswedstrijd', zegt hij voorafgaand aan de confrontatie op woensdag.

Fraser op zijn hoede voor Superboeren: 'Wij weten wel beter'

Misschien heeft ADO als nummer elf van de ranglijst enkel maar iets te verliezen als het woensdagavond op bezoek gaat in Stadion De Vijverberg. 'In een bepaald opzicht is dat zo', mijmert Fraser op de clubsite. 'Als je kijkt naar de stand heeft men natuurlijk zo’n indruk, maar wij weten wel beter', herstelt hij snel.

'Ik meen dat De Graafschap ook tegen Heracles (2-1 nederlaag, red.) gewoon een aardige wedstrijd speelde, dus ik verwacht zeker niet dat het een walk-over zal worden. Het is voor ons weer een finale, we willen heel graag een bepaald aantal punten halen uit de komende vijf à zes wedstrijden dus we willen heel graag van De Graafschap winnen.'

Hekkensluiter
Jan Vreman is het eensluidend met zijn collega eens. 'Wij hopen dichterbij te komen door te winnen', klinkt het strijdlustig uit de mond van de hoofdcoach van de Eredivisionist uit Doetinchem, momenteel hekkensluiter met slechts acht punten uit negentien speelronden.

'ADO is een team met twee gezichten. Dat zagen we bijvoorbeeld tegen Ajax (1-0 nederlaag, red.), maar ook afgelopen zondag tegen SC Cambuur (2-1 zege, red.). In de eerste helft lukte er vrij weinig en in de tweede helft zie je ineens een heel ander ADO. Tegen Heracles hebben we zelf ook wat kansen laten liggen, vooral in de omschakelmomenten. Daar moeten we meer uithalen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.