Fraser moet nog wachten op aankopen

Reacties

Henk Fraser zal geduld moeten hebben. De trainer van ADO Den Haag wil in elke linie nog een versterking aan zijn selectie toevoegen, maar de club zal, vooral in aanvallend opzicht, eerst spelers moeten verkopen.

Fraser moet nog wachten op aankopen

Rydell Poepon mag al langere tijd uitkijken naar een nieuwe club. Er was interesse uit Turkije en Bulgarije, maar de spits wil het liefst in Nederland blijven. Ook een vertrek van Ninos Gouriye is bespreekbaar. De aanvaller werd vorig jaar aangetrokken, maar kon de hoge verwachtingen niet waarmaken. Verschillende clubs uit Turkije volgen de speler, maar tot een concreet bod is het nog niet gekomen.

Dat geldt wel voor Mike van Duinen, maar ADO heeft het voorstel van AZ van de hand gewezen. De Hagenaars hopen wel nog altijd op de komst van Martin Hansen. De Deense doelman van FC Nordsjaelland moet met Robert Zwinkels de strijd aangaan voor de plek onder de lat. ADO is nog altijd in onderhandeling met de Deense club. Daarnaast wil ADO in de komende weken nog een centrumverdediger aan de selectie toevoegen.         

Volg het WK in Brazilië met VI Premium. Nu de eerste twee maanden met 50% korting.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.