Fraser beroept zich na roerige week op steun ADO-publiek

Reacties

Na een uiterst roerige week hoopt Henk Fraser dat de focus bij ADO Den Haag nu weer volledig op het voetbal ligt. Zondag (16.45 uur) komt SC Cambuur op bezoek in de Hofstad.

Fraser beroept zich na roerige week op steun ADO-publiek

De club kampt met financiële zorgen, nadat eigenaar Hui Wang afgelopen niet bij de aandeelhoudersvergadering aanwezig was en ook zijn beloofde miljoenen nog niet heeft overgemaakt. En in de verloren thuiswedstrijd tegen Ajax (0-1) liep de club flinke imagoschade op door discriminerende spreekkoren van zijn supporters. 'Ik denk dat het wel invloed heeft, je wordt vanzelf meegetrokken', blikt Fraser op ADO TV terug op de gebeurtenissen van de afgelopen week.

'We moeten nu doorgaan in wat voor ons het belangrijkste is', doelt hij op de wedstrijd tegen Cambuur. Hij hoopt dat de supporters zich zondag weer van hun beste kant laten zien. 'Met de steun van ons publiek moeten we in staat zijn om weer hetzelfde niveau te brengen als tegen Ajax de tweede helft.'

Voor Aaron Meijers zal het een race tegen de klok worden of hij er zondag bij kan zijn. 'Het gaat de goede kant op met Aaron, het zal nog wel afwachten zijn of hij de wedstrijd tegen Cambuur gaat halen', zegt Fraser over de linkerflankspeler, die het duel met Ajax wegens enkelklachten aan zich voorbij moest laten gaan.

Op sportief vlak kan het bij een goed resultaat weer rustig worden in Den Haag, want bij winst kan ADO de ploeg uit Leeuwarden op tien punten zetten. Bij verlies komen Cambuur en de onderste plaatsen echter plotseling dichtbij voor de huidige nummer elf in de Eredivisie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.