Fraser belooft: 'Volgende week zie je een ander Vitesse'

Reacties

Henk Fraser heeft gelaten gereageerd op de nederlaag van Vitesse tegen Feyenoord (0-2). Een week voor de bekerfinale konden de Arnhemmers de Rotterdammers niet van de titelkoers brengen.

Fraser belooft: 'Volgende week zie je een ander Vitesse'

'Het minste wat je kan doen is er een wedstrijd van maken', analyseerde Fraser bij FOX Sports. 'Misschien is het wel begrijpelijk dat je niet zoals Feyenoord tot het gaatje gaat, maar wij moeten wel meer kunnen brengen dan dit. Mijn spelers hebben ook niet de intentie om een wedstrijd te laten lopen, maar soms redden we dat niveau simpelweg gewoon niet', doelde hij ook op de overmacht van Feyenoord.

Fraser verwacht niet dat de nederlaag een negatieve invloed heeft op de kansen van Vitesse in de eindstrijd om de KNVB-beker. 'De bekerfinale is een wedstrijd op zich. Je neemt niets mee van vandaag, er komen allemaal andere zaken bij kijken. Mijn ploeg zal er staan, geloof me. Volgende week zie je een ander Vitesse', zo besloot Fraser, die eerder bevestigde dat Arnold Kruiswijk uit voorzorg en met een stijve kuit was gewisseld.

Alexander Büttner wees in zijn analyse vooral op de kracht van Feyenoord. 'Ze waren sterker en wij hadden het moeilijk. Je moet op duizend procent spelen om van zo'n sterke ploeg te winnen, maar wij verloren juist alle duels. Zoals we beginnen, dan haal je nooit punt...'

'Maar het gevoel naar volgende week is nog steeds goed', hield de als hangende linksbuiten gestarte Büttner de moed erin. 'Iedereen zit ook met zijn hoofd bij die bekerfinale, al denk ik dat dit nog steeds een wedstrijd op zich was. Voor ons komt de Wedstrijd van het Jaar eraan. Dus we moeten nu de knop omzetten. Ik verwacht dat dat wel goed komt.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.