Fransen kunnen al één naam wegstrepen voor EK-duel met Oranje

Reacties

Aston Villa-middenvelder Boubacar Kamara heeft in het competitieduel met Manchester United zijn kruisband afgescheurd. De Fransman met roots in Senegal komt daardoor dit seizoen niet meer in actie en zal ook niet kunnen spelen op het komende EK.

Fransen kunnen al één naam wegstrepen voor EK-duel met Oranje
© Pro Shots

Kamara debuteerde twee jaar geleden voor Frankrijk en speelde sindsdien vijf interlands onder bondscoach Didier Deschamps. De controleur op het middenveld groeide uit tot een belangrijke kracht bij Aston Villa en kon daardoor mogelijk rekenen op een plekje in de EK-selectie van Frankrijk. Daar gaat nu sowieso een streep doorheen.

Voor Kamara ging het twintig minuten in de tweede helft mis tegen Man Utd. Het is de tweede keer dat hij een ernstige knieblessure opliep, de vorige keer ging het enkele maanden voor de start van het WK in Qatar mis. Daardoor kreeg Kamara geen kans om zichzelf in de kijker bij Deschamps te spelen.

Frankrijk is komende zomer een tegenstander van het Nederlands elftal op het EK in Duitsland, op 21 juni staan de landen tegenover elkaar in Leipzig.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spelersprofiel

B. Kamara


Geboortedatum:
23 november 1999
Leeftijd:
24
Geboorteplaats:
Marseille
Nationaliteit
Frankrijk
Lengte:
1,84 m
Gewicht:
68 kg
Huidige club:
Aston Villa
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.