Foto en z'n verhaal: de terugkeer van Sneijder in Oranje

De rentree van Wesley Sneijder in Oranje, dat zich dinsdagavond plaatste voor het WK van volgend jaar in Brazilië, was de afgelopen week het onderwerp van gesprek in voetbalminnend Nederland. Voor VI.nl een goede reden voor een nieuwe editie van Foto en z'n Verhaal.

Foto en z'n verhaal: de terugkeer van Sneijder in Oranje

De middenvelder van Galatasaray droeg bij zijn terugkeer in het Nederland elftal direct het shirt met rugnummer tien, maar wist zowel tegen Estland (2-2) als tegen Andorra (2-0 winst) nog niet zijn stempel op de wedstrijd te drukken. Sneijder begon beide WK-kwalificatieduels in de basis, maakte een fitte indruk, maar was nog niet beslissend.

Toch kijkt de smaakmaker van Oranje tijdens het WK van 2010 tevreden terug op deze week en kijkt hij met vertrouwen naar de toekomst. 'Ik voel me prima, maar het is nog aan het begin van het seizoen. Dan ben je nog niet optimaal fit', liet Sneijder weten. 'Ik vind dat ik goed bezig ben en deze lijn moet ik doortrekken.'

In het laatste duel met Andorra werd Sneijder voortijdig naar de kant gehaald en kon hij aan de zijlijn rekenen op een goedkeurende blik van zijn  oefenmeester. Of geeft het beeld op de foto een andere impressie weer?

We vragen jullie om het onderstaande beeld van Sneijder met Van Gaal en zijn assistenten Patrick Kluivert, Danny Blind en Frans Hoek te voorzien van ludieke onderschriften. Leuke onderschriften kunnen gestuurd worden naar: bijschrift@vi.nl. De meest originele inzendingen krijgen met een naamvermelding eeuwige roem op onze website. Donderdagmiddag worden de onderschriften gepubliceerd, succes!
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen