Fortuna Sittard slaat opnieuw toe en strikt Ars

Reacties

Fortuna Sittard heeft de komst van Sjoerd Ars afgerond. De spits is na trainer Sunday Oliseh, middenvelder Emrah Bassan en doelman Miguel Santos de vierde winterversterking van de Limburgers.

Fortuna Sittard slaat opnieuw toe en strikt Ars

De 32-jarige goaltjesdief is afkomstig van Haladás FC uit Hongarije. Ars tekent in Sittard een contract voor een jaar, met een optie op nog een seizoen.

Fortuna-grootaandeelhouder Isitan Gün toont zich op de clubsite verguld met de versterking: 'Ars is in de Jupiler League altijd een garantie voor goals geweest. Bij zijn laatste clubs in Nederland, NAC Breda en NEC, heeft hij met zijn doelpunten een doorslaggevend aandeel in de sportieve successen gehad. Voor Fortuna is het kunnen aantrekken van een trefzekere, ervaren spits als Sjoerd absoluut een enorme buitenkans.'

In het verleden was Ars ook trefzeker voor FC Omniworld, Go Ahead Eagles, RBC Roosendaal, en FC Zwolle. In het buitenland speelde hij voor Levski Sofia, Tianjin Teda, Konyaspor, Karsiyaka en dus Haladás. Fortuna Sittard hervat vrijdagavond de competitie met een uitwedstrijd tegen hekkensluiter Achilles '29.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.