Foor en Schaars in beeld bij Heerenveen

Reacties

SC Heerenveen heeft interesse in Navarone Foor en Stijn Schaars, zo weet Voetbal International. De Friezen hopen deze zomer met name het middenveld te versterken.

Foor en Schaars in beeld bij Heerenveen

De onvervalste leider op het Friese middenveld Joey van den Berg vertrekt komende zomer, mede daarom hoopt de Eredivisionist routine aan de selectie toe te voegen. PSV'er Schaars (32) is na dit seizoen transfervrij en gaf tegenover VI al aan de tijd te willen nemen om over de toekomst te beslissen. 'Nu ga ik hiervan genieten en op mijn gemak kijken wat ik in de toekomst ga doen', zei de middenvelder zondag na het behalen van de landstitel.

De 24-jarige Foor, die ook in beeld is bij Vitesse, is dit seizoen een van de smaakmakers bij NEC, maar ook zijn verbintenis loopt komende zomer af. Naast Foor en Schaars staat ook Almere City FC-doelman Agil Etemadi op de radar van Heerenveen, waar Willem II-coach Jurgen Streppel vanaf volgend seizoen de leiding heeft. Etemadi (29) komt met Almere vrijdagavond in de nacompetitie in actie tegen de Tilburgers. De doelman stond in het verleden al onder contract bij Heerenveen (2007-10), maar kwam toen niet tot een optreden in het eerste elftal.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.