Fletcher sluit terugkeer bij seizoenopening Man Utd uit

Darren Fletcher kan de eerste competitiewedstrijd van het seizoen voor Manchester United uit zijn hoofd zetten. De middenvelder heeft meer tijd nodig om volledig te herstellen van zijn darmproblemen.

Fletcher sluit terugkeer bij seizoenopening Man Utd uit

Maar de Schot was wel optimistisch over zijn herstel. 'Ik denk dat ik alleen de start van het seizoen zal missen. Hopelijk kan ik vrij snel daarna mijn eerste minuten gaan maken', aldus Fletcher, die de afgelopen twee jaar veelvuldig te kampen had met lichamelijke problemen.

Fletcher kampt met een chronische darmziekte. Vanaf november 2011 ging het fysiek gezien bergafwaarts met de Schot. Hij herstelde en knokte zich tijdens de start van het seizoen 2012/13 terug, maar kreeg vervolgens weer problemen. Opnieuw wachtte hem een zware weg van operaties en herstel.

'Ik kamp al vijf jaar met deze aandoening, maar de afgelopen drie jaar had ik weinig controle over mijn fysieke situatie', stelde de Schot. 'Het gaat nu weer goed. Ik word nog steeds strak in de gaten gehouden door de artsen. Ik heb nog geen groen licht gekregen om al mee te kunnen doen aan de groepstraining. Maar hopelijk krijg ik die in de komende weken.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen