Fledderus: 'Bestolen, maar we moeten ook beter dekken'

Reacties

Heracles Almelo-aanvoerder Mark-Jan Fledderus voelde zich tegen FC Groningen flink tekort gedaan door het arbitrale trio, maar stak toch ook de hand in eigen boezem.

Fledderus: 'Bestolen, maar we moeten ook beter dekken'

De in moeilijkheden verkerende Almeloërs leken in eigen huis lang op weg naar de eerste zege van 2015, maar dat ging in de slotfase mis. De bal was bij een aanval van Groningen duidelijk over de achterlijn, maar dat werd niet gezien door scheidsrechter Jeroen Sanders. Uit de daaropvolgende voorzet van Mimoun Mahi scoorde Tjaronn Chery: 2-2.

'Ik zag het gelijk al', baalde Fledderus na afloop tegenover FOX Sports als een stekker over het moment waarop de bal de lijn passeerde. 'Maar je mag dan niet protesteren... Er was niet eens overleg met de grensrechter maar wij zagen het in het veld allemaal, ik ging ook meteen naar de scheidsrechter toe.' Dat haalde niets uit, de late gelijkmaker van Chery werd goedgekeurd.

Fledderus toonde zich daarna kritisch op zijn eigen ploeg. 'We moeten ook beter dekken voor de goal. Ik weet niet hoe, maar Chery stond daar moederziel alleen. Volgens mij kan dat ook niet. Natuurlijk, die bal was achter, maar we moeten beter dekken', herhaalde hij. 'Die man op de achterlijn (Mahi, red.) kan namelijk niet scoren. Ik voel me bestolen, maar we geven het ook zelf weg', concludeerde Fledderus.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.