Fitte Mihaylov en Schilder inzetbaar tegen FC Groningen

Trainer Alfred Schreuder kan donderdag een beroep doen op Nikolay Mihaylov en Robbert Schilder in de play-off-wedstrijd van FC Twente tegen FC Groningen. Zowel de doelman als de linkervleugelverdediger, die ook uit de voeten kan op het middenveld, is hersteld van een liesblessure.

Fitte Mihaylov en Schilder inzetbaar tegen FC Groningen

In tegenstelling tot Mihaylov en Schilder is aanvoerder Wout Brama nog niet inzetbaar. De controlerende middenvelder blijkt nog niet voldoende hersteld van zijn hielblessure. Het is nog niet bekend wanneer Brama weer inzetbaar is, terwijl voor Dmitry Bulykin het seizoen ten einde lijkt. De Russische spits, die aflopend contract heeft, ondergaat deze week een MRI-scan om duidelijkheid te krijgen over zijn knieklachten.

Donderdag 16 mei staat de eerste wedstrijd van FC Twente in de strijd om een Europa League-ticket op het programma in stadion Euroborg. Op 19 mei volgt de return in Enschede. De winnaar over twee wedstrijden neemt het op tegen de uiteindelijke winnaar van het play-off-duel tussen SC Heerenveen en FC Utrecht.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen