Fischer, Cuenca en Sigthórsson op reservebank bij Ajax

Zoals min of meer aangekondigd heeft Ajax-trainer Frank de Boer bij Ajax Viktor Fischer, Isaac Cuenca en Kolbeinn Sigthórsson rust gegund. Daarmee heeft de coach de volledige aanval van het duel met Steaua Boekarest op de reservebank gezet.

Fischer, Cuenca en Sigthórsson op reservebank bij Ajax

In dat duel stonden de drie aan de aftrap, op bezoek bij RKC Waalwijk worden zij vervangen door Jody Lukoki, Siem de Jong (die centraal voorin speelt) en Derk Boerrigter. De Boer had al aangegeven dat Fischer, Cuenca en Sitghórsson vandaag zeker geen hele wedstrijd zouden spelen.

Door het doorschuiven van De Jong heeft Christian Poulsen zijn plek op het middenveld terug. Donderdag moest hij het nog doen met een reservebeurt.

Kenneth Vermeer neemt plaats onder de lat. Hij is voldoende hersteld van de kuitblessure die hij donderdag tijdens het duel met Steaua opliep. Toen was Jasper Cillessen in de tweede helft zijn vervanger. Ajax begint om 16.30 uur aan het uitduel met RKC.

De volledige opstelling van AjaxVermeer; Van Rhijn, Alderweireld, Moisander, Blind; Schöne, Poulsen, Eriksen; Lukoki, De Jong, Boerrigter.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen