Fischer belangrijk voor Middlesbrough bij zege op Hull

Reacties

Middlesbrough heeft afstand genomen van de degradatiezone in de Premier League door te winnen van Hull City. Viktor Fischer droeg met een assist bij aan het winnende doelpunt: 1-0.

Fischer belangrijk voor Middlesbrough bij zege op Hull

De inzet in het Riverside Stadium bij het duel tussen de promovendi was hoog vanwege de benauwde posities van beide ploegen. Met Marten de Roon en de van Ajax overgekomen Fischer trachtte Middlesbrough voor de tweede keer dit seizoen een competitiewedstrijd in eigen huis te winnen. En het was ook de thuisploeg die aanspraak maakte op de zege.

De vele doelpogingen waren lang tevergeefs, tot Fischer na een uur achter de bal ging staan bij een corner. De Deen draaide de bal perfect in en Gastón Ramírez kopte bij de tweede paal via een stuit raak.

Pogingen van Hull om een volgende nederlaag te voorkomen, draaiden op niets uit. Boro klimt door de minieme zege naar de dertiende plaats en heeft een voorsprong van vier punten op nummer negentien Hull. Markus Henriksen (ex-AZ) speelde tachtig minuten mee bij de bezoekers.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.