Financiële opsteker RKC door afscheid Rommedahl

Reacties

RKC Waalwijk en grootverdiener Dennis Rommedahl (36) zijn per 1 februari eindelijk van elkaar verlost. De Waalwijkse club maakt dat bekend op de clubwebsite.

Financiële opsteker RKC door afscheid Rommedahl

In september weigerde de langdurig aan zijn achillespees geblesseerde Deen nog te vertrekken. De club hoopte dat Rommedahl toen met de club zou meedenken door zijn contract in te leveren. De rechtsbuiten, die onder meer voor PSV, Ajax en Olympiakos Piraeus speelde, mikte toen echter nog op een rentree. Het voortbestaan van de Waalwijkers is door de financiële malaise nog steeds onzeker.

Vier maanden later is de situatie van de Deen anders. 'Na enkele constructieve gesprekken is in goed overleg besloten om de oorspronkelijke overeenkomst, die liep tot 1 juli 2015, te ontbinden per 1 februari 2015', zo meldt RKC, dat niet bekendmaakt of de 126-voudig Deens international nog uitkijkt naar een andere club.

'Helaas is het dienstverband van Dennis bij RKC Waalwijk van beide kanten niet geworden wat we ervan gehoopt hadden', vult algemeen directeur Remco Oversier aan. 'We hebben in onze gesprekken als uitgangspunt genomen dat we op een constructieve en positieve manier afscheid van elkaar willen nemen. We zijn blij dat we tot overeenstemming zijn gekomen en wensen Dennis veel succes in zijn verdere carrière.'

Waarschijnlijk maakt Rommedahl spoedig bekend te stoppen als profvoetballer. De Deense rechtsbuiten kwam door blessureleed al twee jaar niet in actie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.