Finale Champions League is 'realistisch doel' voor Götze

Voor Mario Götze is het een race tegen de klok, maar clubarts Markus Braun ziet na grondig onderzoek een kans dat de aanvaller met Borussia Dortmund kan aantreden in de finale van de Champions League.

Finale Champions League is 'realistisch doel' voor Götze

Götze hield dinsdag aan de halve finale tegen Real Madrid een spierblessure over in zijn bovenbeen. Binnen een kwartier was de wedstrijd voor hem voorbij. Het was een flinke smet op de vreugde over het bereiken van de Champions League-finale, die voor de aanvaller prompt op de tocht kwam te staan.

Nader onderzoek heeft een opening geboden voor Götze. Clubarts Braun kwam tot dezelfde conclusie als bij de eerste diagnose. In zijn ogen is de eindstrijd op zaterdag 25 mei op Wembley een realistisch doel voor de Duitse international.

Het zou zijn laatste en ook een zeer saillant optreden worden voor Borussia Dortmund. In de Champions League-finale staat hij tegenover Bayern München, de club die hem voor volgend seizoen tegen een vastgestelde vergoedingssom van 37 miljoen euro inmiddels heeft vastgelegd.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen