Fikse tegenvaller Ten Hag: blessure uitblinker opent deur voor Ronaldo

Reacties

Erik ten Hag moet een bittere pil slikken in aanloop naar de seizoensouverture. De oefenmeester van Manchester United moet het bij de start van de Premier League namelijk doen zonder Anthony Martial. Dat meldt The Athletic.

Fikse tegenvaller Ten Hag: blessure uitblinker opent deur voor Ronaldo
Manchester United
Manchester United
1 - 2
Brighton & Hove Albion
Brighton & Hove Albion

Het betekent een teleurstelling voor The Red Devils, want de Franse aanvaller blonk uit in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Martial leek na een moeizame verhuurperiode bij Sevilla zijn kans onder de nieuwe trainer te gaan grijpen. In de week dat de opening van het seizoen op het programma staat, liep het echter mis voor de spits.

Martial kreeg op de training te kampen met een hamstringblessure. De dertigvoudig international ontbreekt daardoor tegen Brighton & Hove Albion. Ook zijn aanwezigheid bij de tweede wedstrijd tegen Brentford staat op losse schroeven.

Het ontbreken van Martial betekent een opening voor Cristiano Ronaldo. De Portugees leek geen aanspraak te maken op een basisplaats bij de start op Old Trafford, was lastig voor de beleidsmakers en leek te azen op een transfer. Door het wegvallen van Martial vergroten echter de kansen op speeltijd voor de goalgetter. Al heeft Ten Hag meerdere smaken tot zijn beschikking.

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.