FIFA verwerpt aanklacht Fiorentina tegen Chelsea

Reacties

De aanklacht van Fiorentina tegen Chelsea is door de FIFA afgewezen. De Italiaanse club klopte aan bij de wereldvoetbalbond, omdat Mohamed Salah vorig jaar tegen de zin van de Florentijnen naar AS Roma verkaste.

FIFA verwerpt aanklacht Fiorentina tegen Chelsea

Fiorentina huurde Salah in februari 2015 voor anderhalf jaar van Chelsea, maar moest de Egyptische vleugelspits na een half jaar alweer afstaan. Roma ging er met de pijlsnelle linkspoot vandoor door met The Blues een huurovereenkomst met verplichte optie tot koop te sluiten.

Dat was tegen het zere been van La Viola, dat daarop een miljoenenclaim indiende bij de FIFA. De geschillencommissie heeft beide clubs woensdag laten weten dat die is afgewezen, zo meldt een woordvoerder aan Italiaanse media. Fiorentina kan nog in beroep gaan.

De bij Chelsea op een zijspoor belande Salah maakt de afgelopen anderhalf jaar indruk in de Serie A. In zijn eerste halfjaar scoorde de 23-jarige aanvaller negen keer voor Fiorentina, bij Roma liet hij het net vijftien keer bollen. Voor vijftien miljoen euro wordt Salah deze zomer eigendom van Roma.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.