FIFA onderzoekt gebaar 'reddende engel' Aurier

Reacties

Serge Aurier liet zich zaterdag tijdens het WK-kwalificatieduel met Mali van een heel positieve kant zien, maar wordt nu ook onderzocht door de wereldvoetbalbond (FIFA). De verdediger van Ivoorkust en Paris Saint-Germain zou zich misdragen hebben na een doelpunt.

FIFA onderzoekt gebaar 'reddende engel' Aurier

In eerste instantie kwam Aurier heel positief in het nieuws, aangezien hij voorkwam dat Mali-aanvaller Moussa Doumbia na een botsing zijn tong inslikte (zie video onder). De 23-jarige verdediger liet zich tijdens dezelfde wedstrijd echter ook van een heel andere kant zien. Tijdens de 3-1 overwinning zou hij bij het vieren van een doelpunt een 'keel-doorsnijgebaar' hebben gemaakt naar de fans. De FIFA gaat deze actie onderzoeken.

Aurier kwam in het verleden vaker negatief in het nieuws. Zo schoffeerde hij afgelopen seizoen toenmalig PSG-trainer Laurent Blanc en ploeggenoten Zlatan Ibrahimovic en Gregory van der Wiel, terwijl hij vorige maand nog tot twee maanden gevangenisstraf werd veroordeeld omdat hij een agent zou hebben geslagen bij het verlaten van een nachtclub. De Ivoriaan ging tegen die uitspraak in beroep.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.