Feyenoord-selectie compleet na terugkeer internationals

De Feyenoord-selectie was maandag voor het eerst tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen weer compleet. Met Jong Oranje-spelers Stefan de Vrij, Jordy Clasie, Tonny Vilhena en Bruno Martins Indi en de Noorse jeugdinternational Harmeet Singh keerden vijf spelers terug die vorige maand uitkwamen op het EK Onder-21 in Israël.

Feyenoord-selectie compleet na terugkeer internationals

Nadat alle spelers acte de présence hadden geven voor de ploegpresentatie werkte de ploeg van trainer Ronald Koeman een conditietraining af. Stefan de Vrij had geen moeite om volledig mee trainen na de bovenbeenblessure die hij had overgehouden aan de verloren halve finale tegen Jong Italië (0-1). Nadat De Vrij werd gewisseld voor Mike van der Hoorn (foto) viel uitgerekend het cruciale tegendoelpunt.

Inmiddels is De Vrij bijgekomen van die nederlaag. 'Ik heb niet zo'n lange vakantie gehad, maar die weken dat ik weg ben geweest hebben me wel goed gedaan', stelt de twintigjarige verdediger op de clubwebsite. 'Niet alleen ben ik fysiek weer fit, ook heb ik mijn hoofd weer leeg kunnen maken na een lang seizoen. Nu ben ik blij dat we weer gaan beginnen met Feyenoord.'

Na het fotopersmoment en de ochtendtraining stapte De Vrij samen met de voltallige selectie in de bus om naar Ermelo af te reizen. In de nabijheid van het Veluwemeer werkt Feyenoord deze week een trainingskamp af. Op 9, 11 en 13 juli staan oefenduels met FC Horst, HHC Hardenberg en ASWH gepland.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen