Pellè drie keer trefzeker in eerste oefenduel Feyenoord

Feyenoord heeft zijn eerste oefenduel in de voorbereiding van het nieuwe seizoen eenvoudig gewonnen. Op bezoek bij de Feyenoord-amateurs won de ploeg van trainer Ronald Koeman met 7-0. Graziano Pellè (foto) was de grote uitblinker met drie treffers.

Pellè drie keer trefzeker in eerste oefenduel Feyenoord

In de eerste helft gaf Koeman de kans aan zijn reservespelers, aangezien onder anderen Daryl Janmaat, Joris Mathijsen, Miquel Nelom, Lex Immers, Ruben Schaken en Pellè op de bank begonnen. Zij zagen Feyenoord één keer scoren voor rust; op aangeven van Sekou Cissé zorgde Wesley Verhoek voor 0-1.

Na de pauze verdubbelde Pellè op aangeven van Elvis Manu al snel de voorsprong en de Italiaan was ook dicht bij de derde Feyenoord-treffer, maar hij kopte een voorzet van John Goossens op de lat. De profclub liep daarna echter nog uit naar een ruime zege, want via Ruud Vormer, Manu, Schaken en nog twee keer Pellè won de ploeg van Koeman uiteindelijk met 7-0.

Dinsdag speelt Feyenoord zijn volgende oefenwedstrijd; FC Horst is dan de tegenstander. Daarna volgen nog duels met HHC Hardenberg, ASWH, FC Dordrecht, Hellas Verona en Getafe.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen