Feyenoord-rentree bezorgt Kongolo brede glimlach

Reacties

Terence Kongolo maakte woensdagavond in de bekerwedstrijd tegen ADO Den Haag (5-1) zijn rentree voor Feyenoord. De 22-jarige verdediger maakte zijn eerste minuten sinds hij op 6 november in het duel met Go Ahead Eagles een hamstringblessure opliep.

Feyenoord-rentree bezorgt Kongolo brede glimlach

Na afloop stond Kongolo de pers met een brede glimlach te woord, nadat hij twintig minuten voor tijd Eric Botteghin had vervangen. β€˜Het was fantastisch om weer minuten te maken. In het begin was dat lastig, want iedere voetballer wil graag voetballen. Maar we hebben rustig de tijd genomen om de hamstring te laten genezen. Het herstel is volgens schema gegaan en nu voel ik me weer helemaal fit. Het was fijn om ritme op te doen', zegt Kongolo op de clubwebsite van Feyenoord.

Zaterdagavond staat de competitiewedstrijd tegen Vitesse op het programma. Jan-Arie van der Heijden is er niet bij in De Kuip. De verdediger zit een schorsing uit na zijn vijfde gele kaart in de competitie die hij opliep in de uitwedstrijd tegen AZ (0-4). Coach Giovani van Bronckhorst liet woensdagavond al doorschemeren dat Kongolo voor hem een goede optie is als vervanger van Van der Heijden. Kongolo: 'We zullen zien wat de trainer beslist. Ik ben in ieder geval klaar om te spelen.'

Koploper Feyenoord kan tijdens de laatste Eredivisie-speelronde voor de winterstop goede zaken doen in de strijd om het landskampioenschap als het thuis wint van de Arnhemmers. Concurrenten Ajax en PSV spelen zondag om 16.45 uur tegen elkaar in De Arena.

Good to be back! πŸ’ͺπŸ™Œ #ElPierna #GodIsGreat #thinkbig #hungryformore #TK94

Een foto die is geplaatst door Terence Kongolo (@terencekongolo94) op

Back on track! πŸ’ͺπŸ” @terencekongolo94 #Feyenoord #feyado

Een foto die is geplaatst door Feyenoord Rotterdam (@feyenoord.rotterdam) op

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.