Feyenoord-fans organiseren sfeeractie voor Vilhena

Reacties

De Feyenoord-aanhang zal komende zondag in de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle met een speciale sfeeractie stilstaan bij het overlijden van de moeder van Tonny Vilhena.

Feyenoord-fans organiseren sfeeractie voor Vilhena

Vilhena verloor begin deze maand zijn moeder en liet wegens dat treurige nieuws verstek gaan tijdens het Europa League-duel met Zorya Luhansk en de uitwedstrijd in de Eredivisie tegen Go Ahead Eagles.

De 21-jarige middenvelder zat in Deventer wel op de tribune en werd toen al positief verrast door een hartverwarmend gebaar door de fans van beide clubs. Zondag kan de Oranje-international opnieuw een kippenvelmoment verwachten.

De supportersvereniging van Feyenoord meldt op de eigen website dat in goed overleg met de club is overeengekomen dat er bij hoge uitzondering sterretjes in De Kuip mogen worden afgestoken aan de 'gele zijde' als de spelers zondagmiddag (16.45 uur) het veld opkomen.

Veel fans vonden dat ze Vilhena bij de eerste thuiswedstrijd sinds het overlijden van zijn moeder een hart onder de riem moesten steken. 'Op deze manier hopen we de familie Vilhena een mooi gebaar te kunnen schenken als eerste afsluiting van deze moeilijke tijd.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.