Feyenoord-beul Kramaric ook trefzeker tegen Slaven Belupo

Reacties

De defensie van Feyenoord kan de borst nat maken voor het Europa League-duel van donderdag. HNK Rijeka-aanvaller Andrej Kramaric toonde in aanloop naar de wedstrijd in Rotterdam zijn klasse, al was het niet genoeg voor de zege op Slaven Belupo: 1-1.

Feyenoord-beul Kramaric ook trefzeker tegen Slaven Belupo

De 23-jarige Kroaat nam zijn ploeg zaterdagavond bij de hand tijdens de competitiewedstrijd in Koprivnica. Kramaric opende na ruim een half uur de score, al bleek zijn treffer niet voldoende. Na de rust bepaalde Filip Ozobic de eindstand: 1-1.

Kramaric staat na de wedstrijd van zaterdagavond op zestien competitietreffers en was anderhalve week geleden met drie doelpunten al de grote man tegen de Rotterdammers, die met 3-1 ten onder gingen. En dat terwijl de aanvaller ook in het shirt van Feyenoord had kunnen spelen.

Als Feyenoord eind augustus iets meer dan twee miljoen euro zou hebben overgemaakt aan HNK Rijeka, had de sterspeler van de Kroaten donderdagavond tegen Rijeka gespeeld in plaats van met. Een goed resultaat tegen Rijeka is van groot belang voor Feyenoord. Winnen de Rotterdammers, dan klimt de ploeg in Groep G maar een nederlaag kan voor de huidige hekkensluiter in de poule weleens fataal zijn.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.