Boëtius weer eens aan de aftrap bij afwezigheid Manu

Reacties

Jean-Paul Boëtius keert zaterdagavond tegen PEC Zwolle (20.45 uur) terug in het basiselftal van Feyenoord. De twintigjarige vleugelspits krijgt weer eens een kans, omdat de niet volledig fitte Elvis Manu ontbreekt in de wedstrijdselectie van trainer Fred Rutten.

Boëtius weer eens aan de aftrap bij afwezigheid Manu

Vrijdag werd al bekend dat het uiterst twijfelachtig was of Manu door een liesblessure in actie kon komen in het duel tussen de nummer drie en vier van de ranglijst. Sinds Manu van Rutten de voorkeur kreeg boven Boëtius won Feyenoord in de Eredivisie al zijn vier wedstrijden. Boëtius was voor het laatst basisspeler in het bekerduel met Go Ahead Eagles (0-2).

Omdat ook Lex Immers nog altijd ontbreekt, is er voor Tonny Vilhena opnieuw een basisplaats weggelegd op het middenveld. De negentienjarige linkspoot was net als Boëtius uit de basis verdwenen sinds het bekerdebacle in Deventer op 24 september, maar mocht vorige week tegen SC Cambuur (2-0) ook al starten. PEC Zwolle verschijnt met de gebruikelijke elf aan de aftrap in Rotterdam.

Opstelling Feyenoord: Vermeer; Wilkshire, Van Beek, Kongolo, Nelom; El Ahmadi, Clasie, Vilhena; Toornstra, Kazim-Richards, Boëtius.
Opstelling PEC Zwolle: Hahn; Van Polen, Van der Werff, Sainsbury, Van Hintum; Lam, Rienstra; Lukoki, Drost, Thomas; Necid.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.