Feyenoord zonder Van Beek en Nelom, Wilkshire te laat

Reacties

Sven van Beek heeft maandagavond de eerste training van Feyenoord in Seefeld moeten missen. De verwachting is dat de centrale verdediger wel meer sessies aan zich voorbij moet laten gaan, nu hij last heeft van een enkelblessure.

Feyenoord zonder Van Beek en Nelom, Wilkshire te laat

Van Beek heeft de kwetsuur overgehouden aan het afgelopen seizoen. De technische staf doet voorzichtig met hem, doordat Feyenoord toch al niet dik in de centrale verdedigers zit.

In tegenstelling tot Van Beek begon Miquel Nelom wel aan de training op het veld van SK Seefeld, maar de linksback haakte voortijdig af vanwege misselijkheid. Luke Wilkshire kwam te laat. Hij lag nog op zijn kamer toen de selectie per fiets afdaalde naar het veld. De Australiër mocht zonder problemen aansluiten.

Feyenoord werkte een redelijk pittige sessie af, met een aantal loopvormen. Dinsdag traint de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst twee keer, woensdag volgt dan de eerste oefenwedstrijd tegen de amateurs van SV Kematen, dat uitkomt in de Tiroler Liga, zeg maar de vierde divisie, vergelijkbaar met de Hoofdklasse in Nederland.

De internationals Jordy Clasie en Kenneth Vermeer (Oranje) en Karim El Ahmadi (Marokko) sloten vandaag aan, zodat Feyenoord met 27 spelers in Seefeld verblijft.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.