Feyenoord ziet in Peruviaan Flores alternatief voor Berghuis

Reacties

Feyenoord schakelt mogelijk over naar Édison Flores, omdat het nog altijd onduidelijk is of Watford bereid is Steven Berghuis naar De Kuip te laten vertrekken. De 22-jarige vleugelspits van Universitario de Deportes uit Peru was ooit al in beeld bij FC Groningen.

Feyenoord ziet in Peruviaan Flores alternatief voor Berghuis

Onlangs werd duidelijk dat het gat tussen Watford en Feyenoord aangaande de mogelijke transfer van Berghuis nog altijd groot is. Technisch directeur Martin van Geel voelt zich daardoor genoodzaakt naar alternatieven te zoeken en kwam daarbij uit bij Flores, die bevriend is met Feyenoord-middenvelder Renato Tapia en dezelfde zaakwaarnemer heeft.

Flores scoorde afgelopen seizoen zeven keer in 21 duels voor Universitario in de nationale competitie van Peru. De huidige aanvoerder van de club uit Lima keerde twee jaar geleden terug in eigen land nadat een transfer naar Villarreal hem niet meer dan 29 duels voor de B-ploeg van de Spaanse club had opgeleverd.

Net als Tapia was Flores deze zomer met Peru actief op de Copa América Centenario. De tienvoudig international speelde alle vier de wedstrijden mee als linksbuiten en scoorde in het groepsduel met Eucador (2-2). De op meerdere posities inzetbare aanvaller zou bij Feyenoord moeten voorzien in de behoefte aan extra creativiteit op de flanken.  

De VI Seizoengids 2016-2017

Koop de VI Seizoengids 2016-2017 om alles te weten over het nieuwe voetbalseizoen en ontvang gratis de cd De Grootste Voetbal Hits cadeau. De seizoengids kost 8,50 euro en is te bestellen in de VI Webshop.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.