'Feyenoord wil deze week aanstelling Been rondmaken'

NEC-coach Mario Been weet zich nog wel even verzekerd van 'het gezeik' rond hem. Door de vermeende haast van Feyenoord ontkomt hij daar niet aan.

'Feyenoord wil deze week aanstelling Been rondmaken'

Volgens De Telegraaf wil Feyenoord haast maken met de aanstelling van Been als opvolger van de vertrokken Gertjan Verbeek. De benodigde afkoopsom zou al zijn gegenereerd, zodat eind deze week de terugkeer van de oud-international in Rotterdam zijn beslag moet kunnen krijgen.

Been wilde rond de wedstrijd tegen Ajax weinig kwijt over zijn mogelijke overstap naar Feyenoord. De trainer concentreerde zich vooral op NEC, dat zondag in De Goffert met 4-2 verloor. 'We hebben heel veel veerkracht getoond na een tumultueuze week met het vertrek van Peter Wisgerhof en het gezeik rond mij', zei Been tegen Omroep Gelderland.

Na het vertrek van Verbeek afgelopen woensdag circuleerde de naam Been al als dé voornaamste kandidaat-opvolger. De Rotterdammer heeft er nimmer een geheim van gemaakt ooit bij zijn oude club terug te willen keren als trainer. Keeper Henk Timmer noemt de huidige NEC-trainer de aangewezen persoon. 'Omdat hij steun heeft binnen alle geledingen. Bij het publiek, bij de sponsors en ook bij ons, de spelers', aldus de goalie in het Algemeen Dagblad.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen