Feyenoord werkt nog zonder Clasie toe naar duel met AZ

Reacties

Jordy Clasie ontbrak woensdag nog tijdens de training van Feyenoord. Maandag keerde hij voortijdig terug van het Nederlands elftal vanwege knieklachten.

Feyenoord werkt nog zonder Clasie toe naar duel met AZ

Zaterdag viel de Feyenoord-middenvelder verrassend buiten de basis voor de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije (1-1). Hij trainde immers in de aanloop naar de interland in De Arena steeds bij de basisspelers. Uiteindelijk kreeg Nigel de Jong toch de voorkeur.

De middenvelder zou in het oefenduel met Spanje dinsdagavond (2-0 winst) hebben gespeeld, gaf bondscoach Guus Hiddink tijdens de persconferentie toe. Clasie koos er echter voor in Rotterdam verder te herstellen van de lichte knieklachten, zodat zijn meespelen zondag tegen AZ niet in gevaar komt.

Feyenoord-trainer Fred Rutten kon wel weer beschikken over Sven van Beek, Jean-Paul Boëtius, Rick Karsdorp, Terence Kongolo, Tonny Vilhena en Lucas Woudenberg, die maandagavond nog in actie kwamen tijdens het uitduel van Jong Oranje met de leeftijdsgenoten van Frankrijk (4-1 nederlaag). Ook Karim El Ahmadi, die met Marokko een interland speelde, sloot weer aan.

Feyenoord heeft als nummer drie, een plek die recht geeft op deelname aan de Europa League, vier punten voorsprong op nummer vier AZ.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.