Feyenoord wacht in Kiev zo goed als leeg stadion

Reacties

Feyenoord wacht donderdagavond in het Europa League-duel bij Zorya Luhansk een zeer ongebruikelijke sfeer. Van de verwachte tweehonderd toeschouwers die aanwezig zullen zijn in het Valery Lobanovksyi stadion in Kiev is de helft Feyenoord-fan.

Feyenoord wacht in Kiev zo goed als leeg stadion

De thuisploeg moest voor het eerste duel in de play-off ronde van de Europa League noodgedwongen uitwijken naar het stadion in Kiev, wegens de oorlogssituatie in Luhansk.

De meeste fans van Zorya wonen echter nog in het gebied waar de strijd tussen het Oekraïense leger en de Russische separatisten onverminderd doorgaat, waardoor zij de wedstrijd van hun club moeilijk bij kunnen wonen, mochten zij daar behoefte aan hebben.

Het Europa League-duel was de voorbije dagen onderwerp van gesprek. De Nederlandse delegatie brengt, wegens de onrust in het land, een bliksembezoek aan Oekraïne. De selectie van de Rotterdammers vliegt vrijwel direct na de wedstrijd terug naar Nederland.

Zorya Luhansk – Feyenoord gaat om 19:45 uur Nederlandse tijd van start en is voor de thuisblijvers live te volgen op RTL 7.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.