Feyenoord verhuurt Bozeník opnieuw met optie tot koop

Reacties

Feyenoord verhuurt Róbert Bozeník komend seizoen aan Boavista. De aanvaller had in Rotterdam geen uitzicht op speeltijd en mag daarom opnieuw op huurbasis vertrekken, nadat hij het afgelopen seizoen doorbracht bij Fortuna Düsseldorf.

Feyenoord verhuurt Bozeník opnieuw met optie tot koop
© Pro Shots

In de huurdeal met Boavista is een optie tot koop opgenomen, zo maakt Feyenoord bekend. Fortuna maakte afgelopen zomer geen gebruik van een koopoptie van vier miljoen euro, waardoor Bozeník terugkeerde in De Kuip na een seizoen met twintig wedstrijden en twee doelpunten in de Tweede Bundesliga. De hoogte van de optie die Boavista heeft bedongen is niet bekend.

Bozeník staat sinds januari 2020 onder contract in De Kuip en speelde tot dusver 28 wedstrijden, waarin hij 4 keer scoorde. Feyenoord betaalde vier miljoen euro aan MSK Zilina voor zijn komst. De 22-jarige Slowaak heeft een contract tot medio 2024. Boavista eindigde vorig seizoen als twaalfde op het hoogste niveau van Portugal.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.