Feyenoord tegen Besiktas in voorronde Champions League

Reacties

Feyenoord neemt het in de derde voorronde van de Champions League op tegen Besiktas. De Rotterdammers beginnen met een thuiswedstrijd.

Feyenoord tegen Besiktas in voorronde Champions League

De wedstrijden worden afgewerkt op 29/30 juli en 5/6 augustus. Besiktas eindigde vorig seizoen derde in de Turkse competitie, achter Fenerbahçe (dat Europees is uitgesloten) en Galatasaray. Indien Feyenoord de dubbele ontmoeting overleeft, wacht nog een play-off tegen een niet-kampioen uit een topland. Pas daarna begint de groepsfase van het toernooi.

Voor Feyenoord-trainer Fred Rutten is het nog maar de vraag over welke spelers hij kan beschikken ten tijde van de Europese ontmoetingen. Bruno Martins Indi (FC Porto), Daryl Janmaat (Newcastle United) en Graziano Pellè (Southampton) raakte hij al kwijt en een afscheid van Jordy Clasie en met name Stefan de Vrij valt zeker niet uit te sluiten. Tegenover de uittocht staat tot dusver slechts de komst van doelman Warner Hahn en verdediger Khalid Boulahrouz.

Feyenoord nam twee jaar geleden voor het laatst deel aan de voorronde van de Champions League. Destijds raakte de formatie van toenmalig trainer Ronald Koeman niet langs Dinamo Kiev, dat met 2-1 en 1-0 te sterk was.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.