Feyenoord stelt Van Bronckhorst aan als trainer

Reacties

Giovanni van Bronckhorst volgt Fred Rutten na dit seizoen op als trainer van Feyenoord. Hij is een contract voor twee jaar overeengekomen met de Rotterdammers.

Feyenoord stelt Van Bronckhorst aan als trainer

De veertigjarige Van Bronckhorst is op dit moment assistent-trainer bij Feyenoord. Jean-Paul van Gastel, de andere assistent van Rutten, blijft aan in diezelfde functie. Hij gaat op korte termijn een nieuwe verbintenis voor drie seizoenen ondertekenen.

Van Bronckhorst behoort al drie jaar tot de technische staf van Feyenoord. Hij kwam als speler tussen 1994 en 1998 en 2007 en 2010 uit voor Feyenoord. Daarnaast speelde hij bij RKC Waalwijk, Glasgow Rangers, Arsenal en Barcelona. Van Bronckhorst droeg 106 keer het shirt van het Nederlands elftal.

Rutten informeerde Feyenoord enkele weken geleden dat hij zijn aflopende contract niet zou verlengen. Zowel Van Bronckhorst als Van Gastel (links op de foto) werd nadien als kandidaat-opvolger genoemd. Het ligt in de lijn der verwachting dat Van Bronckhorst naast Van Gastel ook nog een ervaren assistent krijgt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.