Feyenoord start onderhandelingen met ADO over Kramer

Reacties

Feyenoord heeft zich bij ADO Den Haag gemeld voor Michiel Kramer. De Hagenaars willen de spits evenwel niet zonder slag of stoot laten gaan.

Feyenoord start onderhandelingen met ADO over Kramer

Kramer beschikt in Den Haag nog over een contract tot medio 2016. 'Wij willen absoluut dat Kramer dit seizoen bij ADO blijft', is het duidelijke antwoord van John Metgod, technisch manager van ADO.

Algemeen directeur Jan Willem Wigt doet daar nog een schepje bovenop. 'We zijn het wachten meer dan beu. Zo kort voor de competitiestart laten we onze spits niet vertrekken. Hij blijft dit seizoen gewoon bij ons en hij kan nog bijtekenen.'

Feyenoord heeft al aangegeven Mitchell Te Vrede als ruilmiddel in te willen zetten, maar daar heeft ADO geen interesse in.

Ook Celtic volgt Kramer nadrukkelijk. De Schotten zijn onder de indruk geraakt van de spits en bekijken hem vanavond in het oefenduel van de Hagenaars met Real Mallorca nog eens.

Kramer was eerder dicht bij een lucratieve transfer naar Abu Dhabi. Die deal met Baniyas SC ketste echter af, waardoor Feyenoord nu de kans krijgt de spits aan zich te binden. De in Rotterdam geboren Kramer imponeerde afgelopen seizoen door in 32 wedstrijden 17 doelpunten te maken. Voor zijn tijd in Den Haag kwam Kramer uit voor NAC Breda en FC Volendam.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.